Нашите Уеб услуги

SEO Web Design Social Network Marketing Link Building Mobile Optimization Content Optimization Local SEO
 

SEO

SEO (оптимизация за търсачки) е маркетинговият процес за увеличаване на видимостта в рамките на резултатите от органичното търсене с конкретната цел да се получи по-голям трафик за даден уебсайт.

Всяка голяма търсачка като Google, Bing и Yahoo предоставя списък с уебсайтове, за които се счита, че най-добре отговарят на заявката на потребител за търсене. Тези списъци се наричат резултати от търсенето. В рамките на тези резултати от търсенето ще намерите платени обяви, но по-голямата част от резултатите са съставени от т.нар. Органични обяви. Органичните резултати са безплатните обяви, които търсачките са намерили чрез своя анализ за най-подходящи за заявката на потребителя.

Да бъдете изброени в горната част на органичните обяви е в основата на причината защо SEO-то е толкова важно. Понастоящем органичните резултати получават значително по-голям дял от трафика в сравнение с платените реклами. Така че, ако вашият бизнес не се намира в органичните обяви Вие ще пропуснете голям процент от потребителския пазар.

Научете повече за "Какво означава SEO"

Научи повече

 

Web Design

Изгледът и усещането на Вашия уебсайт е вашият първи шанс за трайно впечатление. Вашият бизнес заслужава професионален уебсайт с висока производителност и същевременно който е толкова привлекателен за Вашите клиенти, че се чувстват специални да закупят вашия продукт или услуга.

Уебсайтът изобразява онлайн присъствието на Вашия бизнес и това включва не само начина, по който изглежда уебсайтът, но трябва да гарантира, че сайтът е лесен за използване, зарежда бързо, съдържанието в страниците е качествено и отговаря на посланието. Именно това е нещото, което ще задържи интереса на Вашите потребители.

Всички проекти за дизайн / разработка на уебсайтове от нас се извършват по поръчка на базата на нуждите на клиента. Всеки сайт трябва да отговаря на идентичността на бизнеса и уебсайта трябва да изобразява бизнеса в онлайн пространството. След като получим запитване, можем да извършим изследвания и да съставим предложение за проектиране и изграждане на уеб сайт, отговарящ на всяка нужда, която имате.

Има много страхотни компании за уеб дизайн, но ние от Royal Technology сме различни, защото ние проектираме и разработваме уеб сайтове със SEO насоченост. Каква е ползата от уебсайта, ако не може да бъде намерен? Не само искаме един естетически приятен уебсайт, но искаме уеб сайт, който има шанс да класира и конвертира. С ангажираността на потребителите играещи по-голяма роля в SEO, е по-важно от всякога вашият уеб сайт да има необходимите елементи, за да бъде успешен.

Научи повече

 

Social Network Marketing

Маркетинга в социалните медии е процесът на създаване на съдържание и ангажименти с вашият бранд в социалните мрежи. Независимо дали поддържате последователност с органичните си публикации или превръщате платените реклами във водещи за бизнеса си, поддържането на профилите в социалните мрежи е от решаващо значение за видимостта на вашият бранд. Вашите клиенти искат да взаимодействат с вас и поддържането на тези взаимодействия е от жизненоважно значение за успеха на вашата компания.

Да бъдеш в състояние да направиш разликата между реклама в социалните медии и традиционната реклама е от ключово значение. Ние създаваме стратегии, които изграждат авторитетни взаимоотношения с Вашите клиенти, за да може да сте винаги онлайн когато те се нуждаят от вас.

Научи повече

 

Висококачествени услуги за изграждане на връзки

Ние изграждаме истински и етични обратни връзки.

Изчезнали са дните, в които хиляди обратни връзки могат да Ви залеят в резултатите от търсенето. Фирми като Google и Microsoft сега търсят качество над количеството и дори предприемат действия срещу уебсайтове, които не предлагат качествени връзки. В RT, ние се интересуваме само от висококачествени проекти за изграждане на връзки, които предоставят на нашите клиенти връзки от реномирани източници. Ние сме white-hat услуга за изграждане на връзка, която логично свързва източници чрез изграждане на положителни взаимоотношения с онлайн издатели и ресурси.

 

Mobile Optimization

Купувачите Ви използват често мобилни устройства. Нека бизнеса Ви се вижда, когато е в движение.

Привличане и конвертиране на мобилни купувачи.

Нашите мобилни PPC кампании дават резултати.

Приблизително 66% от всички потребители на интернет ще сърфират в мрежата с мобилно устройство. Независимо дали става дума за приложения, предназначени за различни социални платформи или за разнообразието от браузъри за търсене. За да доминирате в онлайн пространството е от решаващо значение да имате мобилен телефон. Нашият мобилен подход към заплащането на кликване (PPC) означава, че вашата марка е конкурентно разположена в мрежата на редица платформи, съвместими с мобилната мрежа. Независимо дали става дума за рекламиране в мрежата, платено търсене за мобилни устройства или за огромни рекламни мрежи, ние поставяме бизнеса Ви там, където тя заслужава да бъде.

Достигнете Вашите купувачи по път

Мобилни оптимизирани реклами

Може да е трудно да разберете от къде идват Вашите мобилни клиенти и как можете да увеличите продажбите си от там, но мобилната мрежа все още се развива. Ние ще Ви помогнем именно с това! Справяме се с най-новите тенденции и канали и продължаваме да ги сравняваме, за да Ви поставим там, където то наистина има значение.

Научи повече

 

Content Optimization

Използвайте тази услуга, за да подобрите водещата информация.

Все повече и повече фирми виждат важността, която съдържа оптимизацията на съдържанието. Съдържанието на маркетинга дава възможност на бизнеса да използва своя уникален поглед, за да донесе потенциални купувачи. Нашите специалисти по маркетинг на съдържанието разбират не само стойността му, но и сложните му начини за приспособяване, за да се стигне до възможно най-високото качество. Нека нашите експерти по маркетинг на съдържанието да създадат цялостна маркетингова стратегия за съдържание, да създадат завладяващо съдържание и да го използват, за да увеличат реализациите Ви.

 

Local SEO

Фокусиран върху местният бизнес и франчайз.

Ние доказваме стойността, която местния SEO придава на бизнеса.

Преди да предприемем някакъв местен проект или услуга за SEO се уверяваме, че нашият клиент разбира стойността на услугата, като направим задълбочен анализ на онлайн присъствието на местния бизнес или франчайз и областите, в които би могъл да подобри представянето си. По време на този процес идентифицираме ключовите аспекти на кампанията, които трябва да бъдат планирани и изпълнени, за да се подобри видимостта на бизнеса за търсене на местните пазари. Това се прави, за да се гарантира, че това е правилната стратегия, за да се постигне успех на местния пазар.

Научи повече