Ефективна Adwords Реклама с Доказани Резултати

AdWords кампании създадени от професионалисти

12

Целеви страници продаващи Вашите продукти и услуги

Отчети за постигнатото и план за действие

AdWords е рекламната платформа на Google, която позволява Вашия бизнес да е на първа страница минути след създаването на кампания. Плащането се извършва на метода pay per click – плащате си на Google, когато някой потенциален клиент кликне на Вашата реклама. Цената варира от стотинки до няколко лева в зависимост от конкуренцията и качеството на създадената кампания.

 

Как ние оптимизираме разходите и постигаме резултати?

Ноу-хау от Google

Royal Technology е сертифициран партньор на Google по отношение на AdWords рекламата. Като такива ние получаваме информация за всички изисквания и промени, за да максимизираме резултатите на нашите клиенти.

8

Опитни специалисти

Нашите експерти са работили над хиляди кампании и познават всички тънкости. Всяка година те са задължени да доказват нивото си пред Google, за да поддържат сертификатите си.

12

Целеви страници

AdWords е мястото, където започва рекламата, но след кликването на нея, потребителя се озовава на Вашия сайт. Доказано е, че използването на специфична целева страница с маркетингово съдържание и дизайн увеличава шансът за продажба на услуга или продукт с над 80%!

7

Прозрачност

След приключването на една рекламна кампания нашият екип предоставя подробен писмен отчет за случилото се. Анализираме резултатите и даваме предложения за бъдеща стратегия. Работим с Вас, за да постигнем целите Ви.

 

Платената реклама в Google Adwords има много разнообразни цели

Тестване на ключови думи, които в последствие да бъдат използвани в цялостната Ви стратегия, която можем да предложим с нашите пакети.
Вкарване на потребители в чисто новия Ви уебсайт създаден примерно изграждане на уеб сайт от нашите специалисти. Така ще научите дали той ефективно предлага услугите Ви. Промоции, които се предлагат ограничено време и поради тази причина не са подходящи за оптимизация.
Изпробване на потенциални нови пазари - таргетирането на нов град или страна в AdWords става с два клика и само няколко дни по-късно можете да научите какво мислят Вашите потенциални клиенти за предложенията Ви.

Свържете се с нас

Ако Вие смятате, че Вашият бизнес трябва да фигурира в Интернет, ние ще Ви помогнем да придобиете нови клиенти за Вашите продукти и услуги, защото ние имаме необходимите решения!

* С натискане на бутона "Изпратете запитване" Вие се съгласявате да обработим Вашите лични данни.