Отзиви

Ние сме изцяло ангажирани с издигането на нашите
клиенти на нови висоти.

д-р Владимир Костов

д-р Владимир Костов

17:44 ч. | 17.05.2023

Собственик и управител съм на три търговски дружества в сферата на здравеопазването и сходни до него дейности. От около 1 година работя с Роаял Технолоджи, по разработка миграция и утвърждаване на три сайта с различни нужди от функционалност и с различна степен на динамика на обновяване на информацията. Впечатленията са ми, че това е най-професионално работещия екип от всички, с които съм работил досега. Силно впечатление ми прави силната им ориентация към резултат за клиента. Комуникацията с тях е лесна и са отзивчиви. Лично управителят им е постоянно в течение на процесите и пълноценно и оперативно ръководи целия екип. Оставят впечатление за доста прецизен разчет на изпълнение на заданията на клиента. Всички всъщност се опитваме да оставим такова впечатление у клиентите си, но те май наистина го правят.

Руслан Димитров

Руслан Димитров

11:55 ч. | 13.02.2019

Руслан Димитров, Управител на Експрес Жур ЕООД 


Royal Technology са мотивирани, отговорни и истински професионалисти в работата си. Изработиха план, съобразен с нашите конкретни нужди, разясниха ни стратегията, търпеливо спазваха плана и резултатите не закъсняха.

Бихме ги препоръчали на всяка фирма, малка или голяма, която иска да подобри своето онлайн присъствие и да стане разпознаваема в интернет пространството.

Мила Василева

Мила Василева

11:54 ч. | 21.09.2021

Мила Василева - Хидроинжект ЕООД

Моето впечатление от работата ми с Роял Технолоджи е страхотно, срещнах един сговорчив, чудесен, професионален екип, който ми помогна да избистря идеите си и да ги реализирам в най- кратките срокове с най - високо качество. Целите от съвместната ни работа бяха постигнати на 100 процента. Като ваш клиент, високо ценя професионализма, изпълнението на задачите в срок и не на последно място разумната цена. С удоволствие продължаваме съвместната ни работа за да надградим вече постигнатото, бих препоръчала Роял Технолоджи като надежден партньор на всички заинтересовани. Пожелавам много успехи на екипа! 

Симона Вълева

Симона Вълева

13:32 ч. | 27.05.2021

Симона Вълева, Темпо Транс ЕООД

С Роял Технолоджи и Людмил ни събра неприятната ситуация, която имахме с нашия сайт. Както повечето хора и ние мислехме, че с помощта на онлайн платформа, малко помощ от тук и там, и от някой фрийленсър ще създадем сайт. Уви възникнаха много проблеми в процеса, които не могат да бъдат решени самостоятелно. Тук дойде и ролята на Роял Технолоджи, които предложиха съвременни и модерни решения, подходиха към нас индивидуално и бързо, експедитивно ни снабдиха с един чудесен сайт, с който се гордеем и зад който сме спокойни че името ни стои.

Поздравявам ви за умелото съчетание от знания, професионализъм и индивидуален подход към всеки клиент! ‘’Темпо Транс’’ ЕООД ще и ви препоръчва на всеки, който има нужда от услуги в сферата на информационните технологии.

Betty Balacheva-Spiridonova

Betty Balacheva-Spiridonova

13:48 ч. | 27.05.2021

Бети Балачева-Спиридонова, Собственик на Tea Toys

Екипът на Royal Tehnology се отличава с висок професионализъм и коректно отношение. Млади, мотивирани и всеотдайни хора, които знаят какво правят и го правят по най-добрият начин. Като собственик на Теа Toys мога да споделя, че съм изключително доволна от съвместното ни партньорство.

Весела Георгиева

Весела Георгиева

18:41 ч. | 23.01.2019

Весела Георгиева - Управител на "Роял Ви" ООД

С настоящата референция бих искала да изразя своята благодарност към целия екип на фирма „Роял Технолоджи" ЕООД относно професионализма, коректността и оказаното съдействие при създаването и поддържането на корпоративния ни сайт – www.royal-vi.com
За мен, като управител на инвестиционна компания „Роял ВИ" ООД,  е истинско удоволствие да работя с Вас!
Индивидуалният подход, с който екипът подходи към проекта, професионалното изпълнение в кратък срок, съветите и идеите, които ми препоръчахте относно функционалността и интерфейса на сайта, бързата обратна връзка и прецизността към детайлите са само част от факторите, открояващи фирмата Ви като лоялен и надежден партньор!

Биляна Георгиева

Биляна Георгиева

19:30 ч. | 16.01.2019

Биляна Георгиева, Управител на Роял Инженеринг ООД

Настоящата референция да послужи като положителна оценка за цялостната съвместна работа с Royal Technology LTD, като наш надежден партньор. Те се доказаха като истински професионалисти във всеки аспект от съвместните ни отношения по повод изработката и поддръжката на нашия корпоративен сайт www.royalengr.com. За мен беше важно да избера екип от професионалисти в ИТ сферата, с които съвместно да направим най-добрия избор за визия и структура на уеб сайта, начина по който да се структурира информацията и функционалностите на сайта. Изключително благодарна съм за търпението и професионалното отношение, както и сервиза, който предлагат. Екипът на Royal Technology LTD е изграден от млади хора с много опит и огромен потенциал, които работят на много високо ниво, а за мен е важен крайния резултат да бъде перфектен. Натрупаният опит и постигнатите резултати от екипа на Роял Технолоджи са гаранция, че заслужават доверието на настоящите и бъдещите си клиенти. Royal Technology LTD са емблема за безкомпромисно качество и професионализъм.

Ивайло Георгиев

Ивайло Георгиев

20:17 ч. | 16.01.2019

Ивайло Георгиев, Собственик на РЕНТЕКС ЕООД

Препоръчвам Royal Technology защото се справят отлично с оптимизацията на два от нашите електронни магазини, а именно www.patilanci.bg и www.megahome.bg . Работят много подредено и организирано, а в края на всеки месец получавам доклад за свършената работа. Резултатите са на лице! Повече трафик и повече клиенти! Royal Technology са страхотен екип от професионалисти, които доставят резултати.