Отзиви

Ние сме изцяло ангажирани с издигането на нашите
клиенти на нови висоти.

Ивайло Георгиев

Ивайло Георгиев

20:17 ч. | 16.01.2019

Ивайло Георгиев, Собственик на Дуплекс Медия ЕООД

Препоръчвам Royal Technology защото се справят отлично с оптимизацията на два от нашите електронни магазини, а именно www.patilanci.bg и www.megahome.bg . Работят много подредено и организирано, а в края на всеки месец получавам доклад за свършената работа. Резултатите са на лице! Повече трафик и повече клиенти! Royal Technology са страхотен екип от професионалисти, които доставят резултати.

Весела Георгиева

Весела Георгиева

18:41 ч. | 23.01.2019

Весела Георгиева - Управител на "Роял Ви" ООД

С настоящата референция бих искала да изразя своята благодарност към целия екип на фирма „Роял Технолоджи" ЕООД относно професионализма, коректността и оказаното съдействие при създаването и поддържането на корпоративния ни сайт – www.royal-vi.com
За мен, като управител на инвестиционна компания „Роял ВИ" ООД,  е истинско удоволствие да работя с Вас!
Индивидуалният подход, с който екипът подходи към проекта, професионалното изпълнение в кратък срок, съветите и идеите, които ми препоръчахте относно функционалността и интерфейса на сайта, бързата обратна връзка и прецизността към детайлите са само част от факторите, открояващи фирмата Ви като лоялен и надежден партньор!

Руслан Димитров

Руслан Димитров

11:55 ч. | 13.02.2019

Руслан Димитров, Управител на Експрес Жур ЕООД 


Royal Technology са мотивирани, отговорни и истински професионалисти в работата си. Изработиха план, съобразен с нашите конкретни нужди, разясниха ни стратегията, търпеливо спазваха плана и резултатите не закъсняха.

Бихме ги препоръчали на всяка фирма, малка или голяма, която иска да подобри своето онлайн присъствие и да стане разпознаваема в интернет пространството.

Биляна Георгиева

Биляна Георгиева

19:30 ч. | 16.01.2019

Биляна Георгиева, Управител на Роял Инженеринг ООД

Настоящата референция да послужи като положителна оценка за цялостната съвместна работа с Royal Technology LTD, като наш надежден партньор. Те се доказаха като истински професионалисти във всеки аспект от съвместните ни отношения по повод изработката и поддръжката на нашия корпоративен сайт www.royalengr.com. За мен беше важно да избера екип от професионалисти в ИТ сферата, с които съвместно да направим най-добрия избор за визия и структура на уеб сайта, начина по който да се структурира информацията и функционалностите на сайта. Изключително благодарна съм за търпението и професионалното отношение, както и сервиза, който предлагат. Екипът на Royal Technology LTD е изграден от млади хора с много опит и огромен потенциал, които работят на много високо ниво, а за мен е важен крайния резултат да бъде перфектен. Натрупаният опит и постигнатите резултати от екипа на Роял Технолоджи са гаранция, че заслужават доверието на настоящите и бъдещите си клиенти. Royal Technology LTD са емблема за безкомпромисно качество и професионализъм.