Изработка на уебсайт

През 2017 г., 71% от малките фирми направиха свои бизнес сайтове и 92% от фирмите без уеб сайт казват, че ще поръчат изработката на собствен бизнес сайт до края на 2018 г.

Днес, да имаш бизнес уебсайт е точно толкова необходимо и важно за една фирма колкото и да имаш телефонен номер.

Може би започвате своя нов бизнес или лансирането на нов бранд? Или може би се оглеждате за възможности за обновяване на вече съществуващия бизнес сайт? И в двата случая това може да се окаже сериозно предизвикателство за вас, ако нямате необходимия технически опит и нужните познания за дигитален маркетинг.

Не е необходимо да бъдете експерт във всяка сфера на бизнес, доверете се на нашия професионален екип, който ще Ви консултира, за да направите най-добрия избор за своя бизнес и да се позиционирате онлайн на най-добра позиция.

Заявете консултация с наш експерт и ние Ви гарантираме, че независимо какъв сайт изберете за своя бизнес, Вие ще се гордеете с него и ще продължите да развивате бизнеса си в други измерения.

Уебсайтът е от жизненоважно значение за всеки съвременен бизнес. Дори, ако продавате на местно ниво или чрез препоръки, Вашите клиенти Ви търсят в интернет дори само, за да проверят вашия адрес или работното Ви време.

Намерете всичко, от което се нуждаете тук, като заявите вашата безплатна консултация с наш консултант.

Изработка на уебсайт
 

Поддръжка на уебсайт

Ако Вие сте собственик на уебсайт и искате да се подсигурите с поддръжка сте на правилното място! Ние ще Ви помогнем да поддържате онлайн бизнеса си. Разполагаме с екип от професионалисти, които ще са винаги до Вас, когато се нуждаете от тях защото те знаят как да решат всичките Ви проблеми!

Техническа поддръжка на сайт се извършва върху наличните съдържание, теми и модули на сайта.

КАКВИ ВАШИ ПРОБЛЕМИ ЩЕ РЕШИМ?

ПРОМЕНИ В САЙТА

ПРОМЕНИ В САЙТА

Искате да добавите нови страници, да смените банери или добавите галерия към сайта си.

НОВИ ФУНКЦИИ В САЙТА

НОВИ ФУНКЦИИ В САЙТА

Подобрете сайта си с нови методи за плащане, нови бутони, промяна на менюто или инсталиране на SSL сертификат.

АКТУАЛИЗАЦИЯ НА САЙТА

АКТУАЛИЗАЦИЯ НА САЙТА

Сайтът Ви се нуждае от обновяване на платформата, инсталиране или смяна на тема, архивиране или възстановяване на сайта.

ЗАЩИТА ОТ ХАКЕРИ

ЗАЩИТА ОТ ХАКЕРИ

Ще пречистим сайта и ще го предпазим от всякаква хакерска намеса през цялото денонощие.

Свържете се с нас

Ако Вие смятате, че Вашият бизнес трябва да фигурира в Интернет, ние ще Ви помогнем да придобиете нови клиенти за Вашите продукти и услуги, защото ние имаме необходимите решения!

* С натискане на бутона "Изпратете запитване" Вие се съгласявате да обработим Вашите лични данни.