Маркетинг в социалните мрежи от Royal Technology

Имате нужда от намиране на подходящите аудитории или увеличаване на трафика
на вашият бизнес в социалните мрежи? Ние имаме решението за Вас?

Какво включва нашият маркетинг в социалните мрежи?

Необходимостта да се прави разлика между социалните медии и традиционната реклама е от ключово значение. В тази връзка, ние създаваме и интегрираме стратегии, които изграждат връзки с Вашите клиентите социалните мрежи. Това увеличава вероятността, когато те търсят определена услуга, да се сетят именно за Вас!

3

Формиране на стратегията

Нашият екип първо вниква в нуждите на клиента и коя е тяхната клиентска база. Това ще помогне да се идентифицират най-важните за бизнеса Ви социални мрежи.

2

Съдържание и стратегия за популяризиране

Подготвяме план за създаване на съдържание и публикуване във всичките Ви профили, за да постигнем желаният резултат. Привлекателното съдържание ще насърчи Вашите клиенти да правят покупки и да споделят опита си с приятелите си.

1

Изграждане на вашето влияние

С увеличаването на вашето следване, вашето социално влияние и авторитет също се увеличават. Колкото по-подходящо съдържание създавате, толкова по-влиятелни ставате.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Социалните медии се движат бързо. Важно е непрекъснато да управлявате социалните си медии, за да сте сигурни, че отговаряте бързо на коментари и въпроси и преглеждате съдържанието, което се публикува.

6

Управление на текущата ангажираност

С течение на времето моделите ще се развиват въз основа на вида на създаваното съдържание. Използването на това в своя полза ще Ви помогне да извлечете максимума от кампанията си.

5

Продължаващи консултации

Ние поддържаме връзка с нашите клиенти, за да запазим идеите свежи и да гарантираме, че текущата стратегия все още е в съответствие с Вашите цели и задачи.

4

Ценно наблюдение

Нашият екип работи усилено, за да намери най-новите инструменти и тактики за мониторинг на социалните медии, за да гарантира, че усилията ни работят. Ние следим неща като ангажираност и популярност на публикациите, така че винаги знаем как можем да се подобрим.

Свържете се с нас

Ако Вие смятате, че Вашият бизнес трябва да фигурира в Интернет, ние ще Ви помогнем да придобиете нови клиенти за Вашите продукти и услуги, защото ние имаме необходимите решения!

* С натискане на бутона "Изпратете запитване" Вие се съгласявате да обработим Вашите лични данни.