Изработване на уеб дизайн във Варна

Искате ли сайтът Ви да изглежда модерно и да задоволява всеки потребителски интерес? Вие сте на правилното място! Екипът от уеб дизайн специалисти на Royal Technology може да Ви направи страхотен сайт, който ще завърши Вашия корпоративен имидж и ще придаде добавена стойност на продуктите и услугите, които предлагате на своите клиенти. Искате уникален уеб дизайн на уеб сайт? Ние имаме нужните умения и качества за да изпълним всичко онова, което Вие си представяте в своите мечти.

Какво е уеб дизайн?

Въпросът „Какво е уеб дизайн?“ изглежда много елементарен и вероятно веднага ще отговорите: „Визията на един сайт“. Масовото възприятие на термина обикновено спира до това как изглежда на пръв поглед сайта при отварянето му (т.нар. front end). Истината е, че създаването на уеб дизайн включва доста повече компоненти като графичен дизайн, дизайн на интерфейса, т.нар. UX дизайн (или как да бъде по-лесен и адаптивен за употреба от потребителя) и дори SEO-оптимизацията на сайта. Тенденциите при изработка на уеб дизайн постоянно се променят и зависят до голяма степен от това какъв тип е сайтът – корпоративен, търговски/онлайн магазин, блог, медия. Интерактивността, големината и обновяването на съдържанието на сайта също имат сериозно значение при изработката на неговата визия. Създаването на дизайн на сайт може да бъде извършено чрез адаптиране на готови темплейти (по желание на клиента) или чрез изграждане на уникална визия без предварителна заготовка. Вторият вариант обикновено е по-скъп и по-рядко избиран, тъй като при темплейтите клиентът много бързо и лесно може да види демо версия и да си представи как би изглеждал неговият сайт, както и как работят нагледно функционалностите в него. Ако обаче търсите 100% уникалност на сайта си, може да заложите на ръчно изработване на дизайна.

А сега да уточним какво е редизайн на сайт

Понякога не е нужно един дизайн да се създава от нулата, а може да се коригира вече настоящ. Това се нарича редизайн на сайт. Той може да включва частично или пълно обновяване на структурата, визията или функционалностите в него. Редизайнът често е наричан „козметична промяна“, ала може да изисква и по-сложна сериозна работа като пренасяне на вече готов сайт на друга платформа/CMS система.

Кога се налага редизайн на сайт?

Най-често той е вследствие на необходимостта от освежаване на визията и съдържанието с цел по-висока конкурентоспособност и внедряване на нови технологии. Сред останалите причини влизат промяна на дейността на фирмата или нейното разширяване; вкарване на нови функционалности във връзка със законови наредби/бизнес изисквания или модни тенденции; „поправка“ на вече не функциониращи компоненти от сайта и заместването им с техни по-нови версии; SEO оптимизация, подобряване на сигурността и т.н.

Каква е цената на редизайн на сайт

В зависимост от обсега на редизайна (цялостен или частичен) тя може да варира. Често излиза по-изгодно да освежите нещо, което вече съществува, особено, ако разчитате на хората, които веднъж са изградили сайта Ви, тъй като те по-лесно ще се ориентират и ще надградят своя първоначален труд. Доста експерти ще поискат по-висока цена за редизайн на сайт, ако не са участвали в изграждането му.

Как да се спрете на правилната визия на сайт? Можете ли сами или Ви трябва уеб дизайнер?

Когато тръгнете да създавате уебсайт, в главата си със сигурност имате някакви идеи и предпочитания за това как да изглежда. Не забравяйте обаче, че Вие не правите сайта за себе си, а за своите потребители. По тази причина е важно да се консултирате с уеб дизайнер като споделите целите, идеите и предпочитанията си. Взимайки това предвид, той ще съумее да Ви предложи дизайн, който да отговори на очакванията Ви и едновременно с това да бъде атрактивен за Вашата аудитория. Визията на сайта е сред ключовите компоненти за това дали той ще бъде предпочетен от потенциалните Ви клиенти пред този на Вашите конкуренти. Тя трябва да е модерна, стилна, красива, интуитивна. Освен дизайна на сайта това, което може да привлече и задържи потребители на него, е функционалността му. За един онлайн юзър е изключително важно да се ориентира лесно в сайта и да достъпва лесно желаната информация. При избора на функционалности трябва да вземете предвид и професионалното мнение на специалисти в областта на SEO-оптимизацията и програмирането. Както виждате, трябва Ви един екип от специалисти в различни области, за да създадете един красив и функциониращ уебсайт. Препоръчително е да се спрете на фирма, която може да Ви предостави всички експерти. Плюсът е, че те ще са в постоянна връзка и по-бързо и лесно ще се синхронизират при изграждането на визията и функционалностите на сайта. Освен това цените за уеб дизайн, предоставени от фирма, може да бъдат по-изгодни за Вас, отколкото тези от фрийланс експерти от различни места, които по-трудно ще си комуникират и в резултат целият процес може да забави, усложни и оскъпи. При всички случай не се спирайте веднага на най-евтината цена за уеб дизайн, защото след това може да се наложат редизайни и допълнителни разработки за постигане на желания резултат.

ДИЗАЙН НА УЕБСАЙТ

Дизайнът на вашия сайт трябва да се създаде добро първо впечатление за да намерят хората това от което се нуждаят бързо и лесно.

ДИЗАЙН НА БАНЕР

Банерите са в основата на интернет рекламата. Главната им цел е да представят рекламни послания към потребителите на уеб сайта.

ДИЗАЙН ЗА FACEBOOK СТРАНИЦА

Facebook страницата на Вашия бизнес е от изключително значение за привличане на нови клиенти и развитието на този канал за продажби.

ДИЗАЙН ЗА FACEBOOK-СЕДМИЧНИ ПОСТОВЕ

Изготвяне на индивидуална визия в постовете с които искате да докоснете Вашите клиенти. Има значение как изглеждат те!

УЕБ ДИЗАЙН ВЪВ ВАРНА НА ФИРМЕНА ИДЕНТИЧНОСТ

Най-важното е да изградите фирмена идентичност, за да знаят всички какво предлагате и кои сте Вие! Това може да се случи чрез уеб дизайн на фирмена идентичност от Royal Technology и ще Ви направи известни! За справка можете да погледнете нашия уеб сайт и да видите всички детайли от първо лице. Ако искате да разгледате нашата фирмена презентация можете да натиснете ТУК.

Вие можете да имате същата или подобна по Ваш избор!

Искате да притежавате уникални визитки или папки, които да са брандирани с Вашата компания? А може би имате нужда от бланки за попълване на текстови документи отново брандирани с Вашата компания? Вие сте на правилното място!

Ние доставяме качество, а не количество!

ИЗРАБОТКА НА ФИРМЕНО ЛОГО

По логото ще ги познаете! Логото е лицето на компанията. То отразява същността на фирмата и е изразител на посланието й към клиента.

ИЗРАБОТКА НА ВИЗИТНА КАРТИЧКА

За да откроите себе си и своя бизнес Вие със сигурност имате нужда от визитни картички, които ще Ви представят перфектно!

ФИРМЕНИ ПОДАРЪЦИ

Ако искате да брандирате флашки, чаши, тениски, шапки или други рекламни материали с името на Вашата компания ние ще Ви помогнем!

ФИРМЕНА ПРЕЗЕНТАЦИЯ

За да представите услугите и продуктите си пред всички Ви трябва презентация, която да грабне вниманието на всеки потребител!

Свържете се с нас

Ако Вие смятате, че Вашият бизнес трябва да фигурира в Интернет, ние ще Ви помогнем да придобиете нови клиенти за Вашите продукти и услуги, защото ние имаме необходимите решения!

* С натискане на бутона "Изпратете запитване" Вие се съгласявате да обработим Вашите лични данни.