Local SEO

Local SEO оптимизация за Вашия бизнес

Local Search Engine Optimization или Локална SEO оптимизация е процес на оптимизиране на Вашия уеб сайт по местоположение. Така, хората от Вашия град, област или район, по-лесно ще Ви откриват, защото Вие ще бъдете на по-предни позиции от сайтовете на конкурентите Ви, които са локализирани в същия град като Вас, но нямат Local SEO оптимизация на сайтовете си. В случаите когато имате офиси, разположени на територията на цялата страна, съществува допълнителна SEO оптимизация за всяко едно местоположение поотделно.

Local SEO

Стремежът на търсачките да предоставят на потребителите резултати със сайтове на бизнеси, които са близко разположени до тях е основополагаща при предлагането на Local SEO стратегия с участието на топоними (държави, градове, квартали, улици). Чрез използването на подобен подход, днес бизнеса може да бъде добре представен както при търсене от София, така и от Варна и Пловдив, защото понякога SERP, предлаган на потребителите от тези градове може значително да се различава един от друг.

Нужно ли Ви локално SEO?

Краткият отговор е “Да”. Дългият обаче предполага, че някои бизнеси могат да спечелят значително повече от други при използване на Local техники за достигане до целевата си аудитория посредством търсещите машини. Логично, най-печеливши от подобен тип оптимизация се оказват брандовете с множество офиси в различни градове/квартали или силно фокусираните върху продажби в определено населено място фирми.

Подобрете класирането на вашия сайт в Google и започнете да получавате повече клиенти за вашия бизнес чрез професионална SEO оптимизация

Свържете се с нас

Ако Вие смятате, че Вашият бизнес трябва да фигурира в Интернет, ние ще Ви помогнем да придобиете нови клиенти за Вашите продукти и услуги, защото ние имаме необходимите решения!

* С натискане на бутона "Изпратете запитване" Вие се съгласявате да обработим Вашите лични данни.